Nieuws

News

Vier met ons de lente tijdens de Spring Fair Aalsmeer

De Spring Fair Aalsmeer is dé beurs van het voorjaar en staat gepland op 10 en 11 april 2024. Wij presenteren ons fleurige en bloeiende lente assortiment.

Lees meer

Geniet van een schitterende start van het voorjaar op de Trade Fair Rijswijk!

De Trade Fair Rijswijk, dé voorjaarsbeurs voor kamer-, terras- en tuinplanten, staat gepland op 13 & 14 maart 2024 en keert terug naar De Broodfabriek in Rijswijk, net als vorig jaar. Tijdens dit evenement zullen wij een selectie presenteren van ons voorjaarsassortiment tuinpla

Lees meer

Helleborus Star of Love van Colour your Season stralend in de finaleronde Glazen Tulp Award

Dit seizoen heeft Colour your Season de schijnwerpers gericht op hun nieuwe type kruising: de Helleborus Star of Love, en met groot succes! De noviteit heeft indruk gemaakt op de jury en is genomineerd voor de Glazen Tulp Award 2023 in de categorie tuinplanten en behoort tot de laatste 5 genomineerd

Lees meer

Bouwen aan een verkooporganisatie met impact

"De komende periode zal de aandacht uitgaan naar het opbouwen en professionaliseren van onze verkooporganisatie. En daarvoor zijn we op zoek naar een vierde kracht!”  

Lees meer

Upcoming events

Colour your Season op Plantarium Groen-Direkt Beurs

Op 21 en 22 augustus neemt Colour your Season deel aan de Plantarium Groen-Direkt Beurs. Dit toonaangevende evenement, gehouden in Hazerswoude-Dorp, is de perfecte gelegenheid voor professionals in de tuinbouwsector om te netwerken, kennis te delen en de nieuwste trends te ontdekken.

Colour your Season zal hier haar brede assortiment aan tuinplanten presenteren. In deze periode ligt de focus vooral op de Hebe collectie van het merk Addenda®. Hebe van Addenda® staat bekend om de kleurrijke en langdurige bloei, wat ze ideaal maakt voor elke tuin.

Kom langs en ontdek hoe Colour your Season uw seizoenen kan verrijken met onze hoogwaardige tuinplanten.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze stand J1.311 op de Plantarium Groen-Direkt Beurs!

Voor meer informatie over het evenement, bezoek Plantarium Groen-Direkt.